Fase 2 Nova Helvoirt in verkoop

Nieuws

De verkoop van fase 2 van nieuwbouwplan Nova Helvoirt is van start! Tot maandag 25 juli a.s. kun je je inschrijven voor de 6 duurzame rijwoningen. De woningen zijn gelegen in de wijk Den Hoek. Alle woningen worden aangeboden voor € 399.000,- v.o.n. Kies jij voor een heerlijke hoekwoning op een riant perceel? Of ga jij juist voor een extra brede tussenwoning, met op de eerste verdieping 3 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet? Je ontdekt de woningen op www.novahelvoirt.nl!

Via deze website download je de sfeerbrochure, de technische omschrijving, de verkooptekeningen en de woonwensenlijst. Ook tref je hier de prijslijst met de specificaties van de woningen en het inschrijfformulier. Bekijk je de woningen liever op papier? Kom dan langs bij Van den Hurk Makelaardij in Helvoirt. Hier ligt de complete verkoopdocumentatie voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Verkoopprocedure
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Heb je interesse in een duurzame rijwoning in Nova Helvoirt? Zorg dan dat het inschrijfformulier voor maandag 25 juli 2022 12.00 uur bij de makelaar is. Het formulier is verkrijgbaar bij de makelaar en te downloaden onderaan deze pagina.

Van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a | 5268 CA | Helvoirt
06 22 16 86 82 | www.vandenhurkmakelaardij.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-NovaHelvoirt-fase2.pdf